Fakturering

Uten fakturering overlever ikke bedriften – uansett bransje. Mange opplever i dag at de interne rutinene ved fakturering kan være ineffektive, og et faktureringsprogram kan dermed være løsningen. Uansett størrelse er fakturering forretningskritisk for alle bedrifter.

Høyde for fleksibilitet og brukervennlighet

Vi har gode løsninger for deg som har behov for et fakturaprogram som tar høyde for fleksibilitet og brukervennlighet. Vi har en enkel web-løsning for små selskaper og en mer komplett løsning med ordre og logistikk for større virksomheter. For de som har behov for prosjektstyring og timeregistrering, kan vi også tilby dette. I alle løsningene er det mulighet for både e-faktura og vanlige papirutgaver samt integrasjon mot vårt regnskapssystem.

Unngå unødvendig tidsbruk

For mange bedrifter er faktureringen en tidstyv hvor det brukes unødvendig mye tid som heller kunne vært benyttet andre steder i virksomheten. Overlater bedriften faktureringen til erfarne regnskapsførere, vil virksomhetens likviditet forbedres av effektive faktureringsrutiner. MGT Regnskap kan sørge for bedriftens faktureringer slik at virksomheten selv kan konsentrere seg om å utvikle og forbedre sin virksomhet.

Alle kunder hos oss får en fast kontaktperson og du får raskt svar fra oss på dine henvendelser. Våre ansatte er løsningsorienterte og klare til å bistå deg slik at du kan konsentrere deg om din virksomhet. Ta kontakt med oss i dag for en nærmere avtale.

Har du spørsmål angående regnskap lønn og økonomi, fylle in skjerma'en under send videre til oss vi tar kontakt med deg så ført vi har mottatt din forespørsel.