OM OSS

Miriam Tesfu

Daglig leder–Autorisert Regnskapsfører

Miriam Tesfu er eier og daglig leder av MGT Regnskap AS. Miriam er dyktig økonom med bred og mange års erfaring innen økonomi og regnskap. Har solid erfaring fra både handels- og tjeneste virksomheter og Mva representasjon for utenlandske bedrifter. Miriam har bl.a. sin bakgrunn fra store bedrifter som Fokus Bank, Italiensk Stats Eksportråd, Azets (tidligere Visma Services), BDO og BDT. Miriam er språkkyndig (Norsk, Italiensk og Engelsk) som er et pluss til å håndtere utenlandske kunder / bedrifter. Miriam har utdanning som Forretningsfører og Ekspert i Regnskap fra Italienske Handelshøyskole, Bedriftsøkonom fra Handelshøyskole BI og Bachelor i Adm./ Ledelse fra NKS. Miriam er faglig sterk og har stor interesse innen fagområde skatt og avgift. Kombinasjon av Miriams forskjellige ferdigheter og bakgrunn gir Miriam utmerket kompetanse innen rådgivning for å dekke variert kundens behov og gi riktig veiledning for at bedrifter oppnår sine mål.

MGT Regnskap AS

MGT Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap og komplett tjenesteleverandør innen regnskap, lønn og økonomi, som tilbyr et bredt spekter av regnskapsrelaterte tjenester. Vi har dedikerte medarbeidere, med mange års erfaring innen regnskapsføring, lønn, merverdiavgift, rapportering, mv. for små og mellomstore virksomheter. Vi betjener både norske og internasjonale foretak, innen en rekke ulike bransjer.

Rådgivning er en naturlig del av MGT Regnskap AS sitt tjenestespekter og er et særskilt satsningsområde i selskapet. Våre konsulenter utfører regnskap fra A-Å, årsoppgjør og ligningspapirer. Våre konsulenter er derfor spesialister innen sitt fagfelt, og har erfaring som går ut over ordinær regnskapsføring. Hos MGT vil du derfor bli møtt av et faglig sterk team.

Har du spørsmål angående regnskap lønn og økonomi, fylle in skjerma'en under send videre til oss vi tar kontakt med deg så ført vi har mottatt din forespørsel.