AUTORISERT REGNSKAPSFØRERSELSKAP

Kontakt oss

info@mgtregnskap.no

Ringe oss

+940 82 136

Åpningstider

Man - Fre: 8:00 - 17:30

MGT regnskap as er et autorisert regnskapsførerselskap og komplett tjenesteleverandør som tilbyr et bredt spekter av regnskapsrelaterte tjenester og økonomisk råd.

DITT ROT VÅRT FUNN

DITT ROT VÅRT FUNN

OM MGT

MGT Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap og leverandør av komplett økonomi/regnskapsrelaterte tjenester. Vi har dedikerte medarbeidere, med mange års erfaring innen regnskapsføring, lønn, merverdiavgift, rapportering, mv. for små og mellomstore virksomheter. Vi betjener både norske og internasjonale foretak, innen en rekke ulike bransjer.
Rådgivning er en naturlig del av MGT Regnskap AS sitt tjenestespekter og er et særskilt satsningsområde i selskapet. Våre konsulenter utfører regnskap fra A-Å, årsoppgjør og ligningspapirer. Våre konsulenter er derfor spesialister innen sitt fagfelt, og har erfaring som går ut over ordinær regnskapsføring. Hos MGT vil du derfor bli møtt av et sterkt faglig team.
Miriam Tesfu er eier og daglig leder av MGT. Miriam har utdanning fra Italia som Ekspert/ Forretningsfører og Handelshøyskole BI. Miriam er økonom, autorisert regnskapsfører, faglig sterk og har stor interesse innen fagområde skatt og avgift. Kombinasjon av Miriams usedvanlig forskjellige ferdigheter og bakgrunn er utmerket kompetanse innen rådgiving for å dekke variert kundens behov og gi riktig veiledning for at bedrifter oppnår sine mål. Miriam er flerspråklig og det gir oss et pluss til å håndtere utenlandske kunder/ bedrifter. Vil vite mer ta Kontakt med oss.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Read more